Haine second hand de calitate, import Germania

 

        Haine moderne apartinand unor branduri de renume si preturi de chilipir. Aceasta este oferta Top Textil, depozit haine sh.

       Depozitul nostru este aprovizionat cu haine aduse din Germania, in special, haine colectate din orasele nordice. Hainele sunt colectate prin procedeul ¨door to door¨, o alternativa care garanteaza articole vestimentare aproape noi si chiar noi.

       Odata ajunse in depozitul nostru, hainele sunt selectate atent de catre personalul Top Textil si organizate pe categorii.

       Asiguram haine atat pentru femei, barbati, cat si pentru copii, printre care: bluze, camasi, sacouri, pantaloni, haine sport, rochii, fuste, tricouri, etc.

 

Incaltaminte second hand de calitate, import Germania

 

              La fel ca si imbracamintea, incaltamintea comercializata provine tot din Germania, o tara cunoscuta pentru calitatea produselor confectionate aici.

               Asadar, daca vrei sa-ti aprovizionezi rafturile magazinelor si cu incaltaminte second hand, apeleaza la Top Textil, depozit haine sh, din Slobozia.

               Gasesti in depozitul nostru incaltaminte de sezon si incaltaminte sortata pe categorii: sport, casual, evenimente, etc.

               Incaltamintea comercializata este de cea mai buna calitate si apartine unor branduri renumite in domeniu. Incaltamintea este disponibila in toate marimile.

 

Haine second hand, calitate buna, la preturi mici

 

In domeniul modei, marcile de top au ramas si astazi un apanaj al celor mai avuti, insa persoanele cu posibilitati materiale mai scazute au acum acces la imbracaminte si incaltaminte fabricate de marile branduri prin intermediul magazinelor de haine second hand. Desi multa lume nu vrea sa recunoasca faptul ca ar apela la astfel de magazine, ele sunt deseori luate cu asalt de tot mai multe persoane, iar acest lucru nu se datoreaza doar preturilor mici, ci si faptului ca produsele sunt de o foarte buna calitate, de multe ori superioara celor perfect noi.

Haine second hand – provenienta lor

Ce inseamna de fapt haine second-hand? In tarile europene, atunci cand oamenii isi fac curatenie in dulap pentru ca vor sa faca loc articolelor noi de sezon, decid ceea ce nu vor sa mai poarte sau renunta la articolele care nu li se mai potrivesc ca marime, dar care sunt in stare perfecta. Chiar daca nu li se mai par potrivite lor, ei stiu foarte bine ca pot fi perfecte pentru altcineva. Cei care se ocupa cu colectarea acestora cauta de obicei articolele care se afla intr-o stare perfecta, nu sunt uzate sau patate si fac parte din stilurile de moda purtate in ultimii ani. Cei care le doneaza au grija ca aceste haine second hand sa fie proaspat spalate. Unele dintre ele sunt donate, altele vandute pe un pret foarte mic, de cele mai multe ori simbolic, la magazinele specializate.

 

Lavete industriale

 

         Va oferim lavete industriale confectionate din materia second hand din bumbac 100%. Gama de lavete industriale comercializata este una extrem de variata si repartizata pe categorii. Astfel, poti achizitiona din ofera noastra urmatoarele : lavete din bumbac alb, lavete din bumbac colorat, cotton alb, cotton colorat, laveta grea si in functie de cantitate incercam sa va facem pretul cat mai accesibil.

           Lavetele au grad mare de absorbtie si sunt destinate pentru curatarea suprafetelor murdare.

              Un magazin de haine second hand este obligatoriu sa ofere produse de calitate la preturi foarte avantajoase. Daca activezi in domeniu si vrei sa-ti fidelizezi clientela, asigura-te ca dispui de marfa atractiva ca design si ca pret. Pentru asta ai nevoie de un furnizor care sa-ti puna la dispozitie articole vestimentare aproape noi si la moda. Nu ai gasit inca un depozit haine sh cu experienta si oferte avantajoase? Apeleaza la Top Textil, depozit haine sh din Slobozia, judetul Ialomita.

              Idiferent de orasul in care iti desfasori activitatea, Top Textil, depozit haine sh, iti sta la dispozitie si te aprovizioneaza cu imbracaminte si incaltaminte second hand din Germania.

P1090867 P1090861 P1090842 P1090839 P1090794 P1090867 P1090877 P1090902

 

Articole de casa second hand

 

O categorie aparte este reprezentata de gama de articole de casa second hand. Astfel, pe langa imbracaminte/incaltaminte second hand si lavete industriale pentru fabrici si companii, cu Top Textil, depozit haine sh, poti comanda pilote, prosoape,halate de baie si cearceafuri, toate cu certificate care atesta calitatea lor.