Despre Noi

 

            Top Textil, depozit haine sh, se adreseaza tuturor magazinelor de haine second hand aflate in cautarea unor produse aproape noi, precum si organizatiilor de caritate care doresc sa ofere o mana de ajutor persoanelor neajutorate.

           Din 2009 si pana in prezent, ne-am focusat atentia spre dezvoltare si spre imbunatatirea serviciilor. Portofoliul impresionant de clienti ne arata ca am reusit!

             Top Textil, depozit haine sh, s-a nascut din dorinta de a demonstra ca si in domeniul comercializarii de imbracaminte si incaltaminte second-hand exista produse si servicii de top. Astfel, in decursul a celor peste 5 ani de experienta firma noastra a reusit sa formeze o echipa de peste 30 de persoane, o echipa specialziata si atenta la toate detaliile legate de marfa comercializata.

          Haine de calitate, diversitate, servicii personalizate, consiliere, preturi mici si transport avantajos. Pe scrut, Top Textil, depozit haine sh!

 

Contacteaza-ne!

 

Your Name (*required)

Your Email (*required)

Subject

Your Message

Cine suntem noi?

           Top Textil este importator direct si distribuitor angro de haine si incaltaminte pentru magazine second hand si organizatii de caritate, dar si distribuitor de lavete industriale pentru companii si fabrici din diverse sectoare de productie.

          Top Textil este un depozit haine sh cu servicii adaptate la exigentele clientilor. Asadar, daca esti in cautarea unui  depozit haine sh care sa-ti ofere imbracaminte si incaltaminte de calitate, intr-o stare perfecta si cu un design original, apeleaza la echipa noastra si bucura-te de beneficii.

Oferta Top Textil

          Top Textil, depozit haine sh, este compania specializata in comercializarea de marfa angro, oferta noastra adresandu-se tuturor proprietarilor de afaceri cu haine second hand.

Produsele puse la dispozitie se remarca prin calitate, prin aspect si prin eticheta!

Iata ce gasesti in oferta Top Textil:

  • imbracaminte second hand de calitate, import Germania;
  • incaltaminte second hand de calitate, import Germania;
  • lavete industriale.

Clienti din toata tara

         Indiferent de orsul in care iti desfasori activitatea, contacteaza-ne! Majoritatea clientilor nostri sunt din Bucuresti, Slobozia, Braila, Galati, Tulcea, Constanta, Cernavoda, Fetesti, Calarasi, Buzau, Ploiesti, Targoviste. Suntem deschisi la colaborari si cu clienti din alte zone ale tarii, indiferent de kilometri care ne despart!

        Top Textil, depozit haine sh, este un furnizor ideal pentru toate magazinele de profil din Romania!

      De ce trebuie sa alegi Top Textil ca furnizor de imbracaminte si incaltaminte second hand?

De ce trebuie sa alegi serviciile noastre? Simplu: pentru ca noi promovam calitatea si pentru ca noi ne respectam clientii. Mai mult, dispunem de toate resursele necesare unor servicii de top:

  • experienta pe piata de profil
  • marfa importata din Germania
  • preturi negociabile in functie de cantitate
  • transport in toata Romania pentru cantitati mai mari de 1.000 kg
  • marfa cu certificat de dezinfectie si dezinsectie
  • servicii de consultanta pentru magazinele de retail second hand

P1090889P1090867 P1090861 P1090842 P1090839 P1090794

Haine selectate cu grija

Hainele second hand sunt importate direct din Germania, din zone nordice si sunt intr-o stare foarte buna. Mai mult, acestea sunt sortate cu grija de catre echipa noastra, in functie de articol, sezon sau mixturi de sezon

            De ce trebuie sa fii sigur de calitate? Noi nu oferim accesul la marfa de container, ci la colectii ¨door to door¨(din usa in usa)-adica haine colectate direct din fata caselor de catre organizatii de caritate.

Comercializam marfa en gross catre proprietarii de afaceri cu haine second hand: