Imbracaminte SH

 

                Vrei sa ai accesul la imbracaminte sh de cea mai buna calitate, ideala pentru orice sezon? Cauti un furnizor de imbracaminte sh care sa-ti puna la dispozitie preturi mici si conditii avantajoase de transport? Solutia este Top Textil, depozit haine sh din Slobozia, judetul Ialomita.

                  Top Textil comercializeaza imbracaminte sh angro pentru toate magazinele specializate in domeniu dar si pentru organizatiile de caritate.

                  Te intampinam cu o gama extrem de bogata de imbracaminte sh, atent selectata si organizata pe categorii.

 

Contacteaza-ne!

 

Your Name (*required)

Your Email (*required)

Subject

Your Message

 

Haine import Germania

 

         Hainele puse la dispozitie sunt importate din Germania, in special din orasele bogate, prin procedeul ¨door to door¨. Imbracamintea este aproape noua si cu certificate de dezinfectie si dezinsectie.

           Printre articolele vestimentare oferite, se numara: bluze, tricouri, imbracaminte sport, rochii, pantaloni, fuste, sacouri, salopete, geci, paltoane si accesorii.

       Iata oferta noastra in materie de imbracaminte sh:

  • imbracaminte second-hand cu sortare Mixta, Primavara-Vara si Toamna-Iarna (marfa mixta pentru orice sezon, atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii de diferite varste)
  • imbracaminte de extrasezon la preturi promotionale (marfurile sunt ambalate in saci de 120-150 kg si contin doar imbracaminte sh de sezon)

     Asadar, indiferent de sezon, Top Textil te aprovizioneaza cu haine atractive din punct de vedere estetic si foarte avantajoase ca pret.

    De specificat ca toata imbracamintea pusa la dispozitie de Top Textil are un grad foarte mic de uzura, multe dintre articolele vestimentare fiind noi sau purtate de putine ori.

    Hainele sunt ambalate cu grija in saci de plastic de cca. 5-10 kg, astfel ca livrarea se desfasoara in cele mai bune conditii.

Articole de casa second hand

Gasesti in oferta depozitului nostru si o gama completa de articole de casa second hand, printre care:

  • pilote
  • prosoape
  • halate de baie
  • ceracefuri

              Toate aceste articole detin certificate care atesta calitatea si nivelul lor de siguranta.

Clienti din Romania si Rusia

                Depozitul nostru angro se adreseaza pietei din Romania si Rusia, magazinelor de retail imbracaminte second hand si organizatiilor de caritate. Experienta pe piata de profil ne-a invatat sa oferim calitate fara compromisuri astfel incat sa putem deveni parteneri de lunga durata pentru toti cei care vor sa ofere servicii de top clientilor.

                Este la moda sa porti haine second hand, asa ca daca te-ai gandit sa atragi clientii prin articole de calitate, cu un design original si un nivel redus de uzura, contacteaza-ne! Iti stam la dispozitie cu oferte personalizate dar si cu preturi negociabile!

In ceea ce priveste pretul, cu Top Textil ai accesul la tarife extrem de avantajoase. Preturile se negociaza in functie de cantitatea comandata. Cu alte cuvinte, comanzi mai mult, platesti mai putin!
Pentru informatii suplimentare si pentru a obtine o oferta persoanlizata, contecteaza-ne!

P1090844 P1090869 P1090860 P1090867P1090839 P1090794