Incaltaminte sh

 

In oferta Top Textil gasesti si o gama bogata de incaltaminte sh, de calitate si sortata in functie de sezon. Daca vrei sa te aprovizionezi cu incaltaminte sh pentru sezonul cald, ori pentru cel rece, contacteaza-ne si bucura-te de avantaje multiple.

Avand o experienta de peste 5 ani pe piata de profil din Romania si avand la activ sute de colaborari cu clienti din tara si din strainatate (Rusia), Top Textil iti asigura necesarul de incaltaminte sh, la preturi unice!

Marfa din saci este sortata direct din Germania pe categorii de sezon, si anume: primavara-vara si toamna-iarna. Fiind direct selectata, magazinele de profil evita riscul de a ramne cu produsele pe stoc.

P1090863

 

Oferta Top Textil, incaltaminte sh:

 

  • marfa mixta primavara-vara: iti oferim accesul la incaltaminte de sezon, atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii. Sacii contin: sandale, balerini, incaltaminte sport, pantofi, pantofi cu toc sau cu platforma, etc.
  • marfa mixta toamna-iarna: cizme, incaltaminte sport, ghete, bocanci, toate atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii.

Incaltamintea se remarca nu numai prin nivelul scazut de uzura ci si prin calitatea, design si eticheta, multe dintre articole fiind de marca si provenite din utimele colectii ale marilor case de moda.

Stocul nostru contine incaltaminte sh disponibila in toate marimile si pentru toate categoriile de varsta.

Mai mult, incaltamintea sh comercializata de Top Textil se bucura si de certificate de dezinfectie si dezinsectie care atesta nivelul lor de siguranta.

Pentru a indeplini cele mai bune conditii de livrare (indiferent de distante), incaltamintea sh este ambalata in saci din plastic de cca. 5-10 kg. Astfel, ai garantia ca marfa comandata va fi transportata in siguranta si in conditii optime.

In ceea ce priveste pretul, cu Top Textil ai accesul la tarife extrem de avantajoase. Preturile se negociaza in functie de cantitatea comandata. Cu alte cuvinte, comanzi mai mult, platesti mai putin!

Pentru informatii suplimentare si pentru a obtine o oferta persoanlizata, contecteaza-ne!

 

Contact Us!

 

Your Name (*required)

Your Email (*required)

Subject

Your Message