LAVETE INDUSTRIALE

 

            Un mediu curat este un mediu sanatos. Asadar, daca vrei sa-ti asiguri un mediu optim de lucru contacteaza Top Textil si comanda lavete industriale din bumbac 100%. Lavetele industriale sunt ideale in toate sectoarele de productie si sunt recomandate pentru siguranta mediului inconjurator.

            Top Textil are o oferta de nerefuzat pentru toate firmele si companiile preocupate de sanatatea mediului incojurator dar si de sanatatea proprilor angajati: lavete industriale   confectionate de TopTextil, la preturi foarte mici!

             Lavetele industriale provin, de regula, din materiale textile, atent selectionate pentru un plus de confort in utilizare. Lavetele sunt ambalate prin presare in saci transparenti de marimea 40×40 si cu o greutate de 10 kg.

             Lavetele industriale au o arie larga de utilizare in diferite domenii si sunt realizate din imbracaminte, lejerie si diferite tesuturi din bumbac 100%.

 

Avantaje lavete industriale Top Textil

 

Lavetele industriale comercializate de firma noastra se remarca prin puterea mare de absorbtie, prin functionalitate si prin durabilitate. Cu alte cuvinte, lavetele puse la dispozitie curata bine orice suprafete si absorb cantitati mari de apa si ulei sau alte substante, fie toxice sau netoxice.

Lavetele nu lasa scame si sunt ideale pentru compusii organici dar si pentru solventii pe baza de apa. Utilizarea unor lavete industriale ofera confort si siguranta, precum si economii de timp.

Fiind confectionate din bumbac 100%, lavetele industriale indeparteaza praful si murdaria, absorbind orice tipuri de substante pe pe surafete.

P1090792

 

Oferta Top Textil in materie de lavete industriale:

 

  • lavete din bumbac alb (obtinute din tricouri din material alb)
  • lavete din bumbac colorat (obtinute din tricouri colorate)
  • cotton alb (obtinut din camasi bumbac)
  • cotton colorat (obtinut din camasi bumbac de culori diferite)
  • laveta grea (obtinuta din salopeta, blugi sau alte articole vestimentare cu o textura mai rigida si o putere de absorbtie mai mare)

P1090841

Transportul lavetelor industriale se realizeaza in saci de plastic, ceea ce garanteaza ca produsele iti vor fi livrate in stare perfecta.

Asiguram orice cantitate de lavete industrialePentru informatii suplimentare contacteaza-ne si comanda lavete industriale la preturi unice.