Haine Import Germania

 

Hainele puse la dispozitie sunt importate din Germania, in special din orasele bogate, prin procedeul ¨door to door¨. Imbracamintea este aproape noua si cu certificate de dezinfectie si dezinsectie.
Printre articolele vestimentare oferite, se numara: bluze, tricouri, imbracaminte sport, rochii, pantaloni, fuste, sacouri, salopete, geci, paltoane si accesorii.

P1090793P1090796P1090797

Iata oferta noastra in materie de imbracaminte sh:
imbracaminte second-hand cu sortare Mixta, Primavara-Vara si Toamna-Iarna (marfa mixta pentru orice sezon, atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii de diferite varste)
imbracaminte de extrasezon la preturi promotionale (marfurile sunt ambalate in saci de 120-150 kg si contin doar imbracaminte sh de sezon)
Asadar, indiferent de sezon, Top Textil te aprovizioneaza cu haine atractive din punct de vedere estetic si foarte avantajoase ca pret.
De sepecificat ca toata imbracamintea pusa la dispozitie de Top Textil are un grad foarte mic de uzura, multe dintre articolele vestimentare fiind noi sau purtate de putine ori.
Hainele sunt ambalate cu grija in saci de plastic de cca. 5-10 kg, astfel ca livrarea se desfasoara in cele mai bune conditii.