Preturi

 

                       Hainele second hand reprezinta cea mai buna alegere atat pentru magazinele de profil cat si pentru cumparatori. Motivul? Bineinteles, pretul mic.

Cu toate acestea, nu orice distribuitor de imbracaminte si incaltaminte second hand iti poate garanta preturile dorite. Atunci cand vrei sa achizitionezi cantitati mari de haine sh, apeleaza la Top Textil si bucura-te de o investitie avantajoasa!

                      Top Textil nu vine in intampinarea ta doar cu produse de o calitate superioara, ci si cu tarife unice, ideale oricaror bugete.

                      Si pentru ca ne respectam clientii, am conceput oferte personalizate, in functie de cantitatile de marfa comandate. Astfel, pentru cei care doresc aprovizionarea magazinelor sh cu cantitati mari de marfa, Top Textil pune la dispozitie preturi negociabile si conditii de livrare excelente!

                       Mizam pe raportul calitate-pret, astfel incat sa obtinem satisfactia din partea clientilor si totodata, colaborari pe termen lung, atat cu clienti din tara cat si cu clienti din strainatate.

 

Formularul de Comanda Personalizata

 

Completati formularul cu datele necesare si o sa primiti un mail cu ofertele noastre.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu

Produse (obligatoriu)

Mesaj

 Calitate & Cantitate 

                      Cand spui Top Textil, spui imbracaminte din import Germania si preturi cu adevarat mici.

                      Toti cei interesati ne pot vizita depozitul de haine second hand aflat in Slobozia, jud. Ialomita. Cei care isi desfasoara activitatea in alte zone ale tarii, ne pot cere detalii suplimentare completand Formularul de Comanda Personalizata. In cel mai scurt timp, operatorii nostri iti vor trimite o lista de preturi.

                      Dincolo de pretul mic de achizitie, cu Top Textil te bucuri si de servicii de consiliere gratuita, precum si de transport marfa avantajos in orice colt al tarii!

Consulta intreaga noastra oferta si convinge-te de beneficiile colaborarii cu Top Textil!